MHP'li Tüfek'ten CHP'li Belediyeye 'Bayiltan Mobbing' Suçlamasi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli Ilçe Baskani Halil Tüfek, Salihli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügünde tekniker olarak çalisan Erkan Keskin’in geçici görevlendirme yazisi ile Zabita Müdürlügünde kavsaklarda geçen araçlari saymak üzere görevlendirildigini ve asiri sicaktan bayilarak hastaneye kaldirildigini belirterek, “CHP’li belediye mobbing isini abartti” dedi.

MHP'li Tüfek'ten CHP'li Belediyeye 'Bayiltan Mobbing' Suçlamasi
MHP’den CHP’ye geçen Salihli Belediyesinde Fen Isleri Müdürlügü bünyesinde tekniker olarak çalisan Erkan Keskin’in geçici görevlendirme yazisi ile Zabita Müdürlügünde kavsaklardan geçen araçlari saymakla görevlendirildigi iddia edildi. Iddiayi ortaya atan MHP Salihli Ilçe Baskani Halil Tüfek, uygulanan mobbingin abartildigini belirterek Erkan Keskin’in günes çarpmasi sonucu bayildigi ve hastanede tedavi altina alindigini söyledi.

Tüfek, konuyla ilgili Belediye Baskani Mazlum Nurlu ve Zabita Amiri hakkinda sikayetçi ve davaci olacaklarini söyledi.



"Günes altinda kavsaktan geçen araçlari saydirmislar"

Yasanan olayi anlatan MHP Salihli Ilçe Baskani Halil Tüfek, “Salihli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügünde Tekniker olarak istihdam edilen Erkan Keskin, geçici görevlendirme yazisi ile Zabita Müdürlügünde kavsaklarda geçen araçlari saymak üzere görevlendirilmis, görev yaptigi yerde sandalye, semsiye, kulübe gibi herhangi bir malzeme bulunmadan can güvenligi olmaksizin çalistirilmaktadir. Kendisine uygulanan mobbingin olusturdugu stres, seker hastasi olmasi ve yakin zamanda ameliyat olmasinin da etkisiyle saat 16.10 civarlarinda günes altinda ayakta durmasi sebebiyle fenalasarak yere yigilmis, ambulansla hastaneye kaldirilmistir. Ön taniya göre günes (sicak) çarpmasi olarak tedavisi yapilmis müsahede altinda tutulmustur. Bu olayla ilgili belediye baskani ve zabita amiri olmak üzere sorumlular hakkinda sikayetçi ve davaci olacagiz” dedi.

Öte yandan tedavi altindaki Erhan Keskin’in hastaneden taburcu oldugu ve 10 günlük rapor aldigi ögrenildi.
Kaynak: İHA