Harris, Trump Ile Canli Yayinda Karsi Karsiya Gelmeye Hazir

Demokrat Parti’nin baskan adayi ABD Baskan Yardimcisi Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti’nin baskan adayi Donald Trump ile canli yayinda tartismaya hazir oldugunu açikladi.

Harris, Trump Ile Canli Yayinda Karsi Karsiya Gelmeye Hazir
ABD’de baskanlik seçimleri yaklasirken, Demokrat Parti’nin baskan adayi ABD Baskan Yardimcisi Kamala Harris, Trump’a yönelik açiklamalarini sürdürüyor. Harris, Cumhuriyetçi Parti’nin baskan adayi Donald Trump ile canli yayinda tartismaya hazir oldugunu belirtti.

Trump, sali günü yaptigi açiklamada Harris’le "kesinlikle" tartismak istedigini ve "aslinda birden fazla tartismaya katilmaya istekli oldugunu" söyleyerek, "Hiçbir seye katilmadim. Joe Biden ile bir münazaraya katilmayi kabul ettim. Ama onunla münazaraya katilmak istiyorum ve o da farkli olmayacak, çünkü ayni politikalara sahipler. Bence münazarada bulunmak baskanlik yarisi için önemli, gerçekten de öyle düsünüyorum. Bir nevi münazaraya katilma zorunlulugunuz var” demisti.

ABD merkezli Fox News, Trump ile Harris arasinda 17 Eylül’de bir canli yayin tartismasi düzenlemeyi önermisti. Tartismanin kararsiz eyaletlerden Pensilvanya’da gerçeklesecegi ve Bret Baier ile Martha MacCallum moderatörlügünde yapilacagi ifade edilmisti.

Öte yandan baskanlik yarisindan çekilen ABD Baskani Joe Biden’a, Trump ile 27 Haziran’da katildigi canli yayin tartismasinda sergiledigi kötü performansin ardindan "adayliktan çekil" çagrisi yapilmisti.
Kaynak: İHA