Gölbasi'nin Mahallelerinde Temizlik Seferberligi

Gölbasi Belediyesi, ilçe genelinde daha temiz bir Gölbasi için yogun bir temizlik çalismasi gerçeklestirdi. Cadde ve kaldirimlar tertemiz yapilirken, çöp konteynerleri tazyikli su ile yikandi.

Gölbasi'nin Mahallelerinde Temizlik Seferberligi
Gölbasi Belediyesi Temiz Isleri Müdürlügü ekipleri ilçe genelinde mintika temizligi yapti. Tüm cadde ve sokaklar ekipler tarafindan yol yikama araçlariyla yikanirken, hafriyat ve çöpler ekipler tarafindan tek tek toplandi. Çöp konteynerleri de tazyikli su ile sinek ve kötü kokunun önüne geçmek için dezenfekte edildi. Çalismalar kapsaminda kaldirimlar da tazyikli su ile yikanirken, yabani otlar makinelerle biçildi.

Gölbasi Belediye Baskani Yakup Odabasi, temizlik çalismalarina iliskin yaptigi açiklamada, "Gölbasi’nin her mahallesinde temiz ve saglikli bir çevre olusturmak için gece gündüz çalisiyoruz. Çalismalarimizla mahallelerimizi daha temiz daha yasanabilir hale getirmeyi amaçliyoruz. Gölbasi hepimizin, hep birlikte daha iyi yerlere getirecegiz. Halkimizdan da bu çalismalara destek olmalarini ve çevre temizligi konusunda duyarli olmalarini rica ediyoruz" dedi.

Belediye yetkilileri, temizlik çalismalarinin planli olarak devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA