Gençler Büyüksehirle Maden Deresi'nde Keyifli Bir Yolculuga Çikti

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, her hafta sehrin farkli noktalarinda kesfe çiktigi Genç Atölye’de Doga Tutkunlar Atölyesi son dersini tabiatin en güzel örneklerini barindiran Kocaali Maden Deresi’nde isledi.

Gençler Büyüksehirle Maden Deresi'nde Keyifli Bir Yolculuga Çikti
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi tarafindan düzenlenen Genç Atölye, ögrencileri doganin harikalari ile bir araya getiren dersiyle devam ediyor. Her hafta farkli sanatsal, kültürel, egitim alaninda farkli dersler veren Genç Atölye, haftanin bir günü ise ögrencileri dogada yolculuga çikariyor. Bu yolculugun son adresi ise tabiatin en güzel örneklerini barindiran Kocaali Maden Deresi oldu.

Sehrin tarihi, turistik ve dogal alanlarini tanitan program kapsaminda tarihi eski dönemlerine kadar uzanan Maden Deresi’nin hikayesi gençlere uzman ekip tarafindan anlatildi ve katilimcilar dogayi yasayarak tecrübe etti. Arazi sartlari da zorlu olan destinasyonda, gezinin bazi bölümlerinde adrenalin seviyesi yükseldi. Egzersizler ve spor hareketleriyle yürüyüse baslayan ve 50 doga tutkununun yürüyüsüyle devam eden etkinlik, 8 kilometrenin sonunda günü ölümsüzlestiren fotograf çekimleriyle son buldu.
Kaynak: İHA