GASMEK, YKS Tercih Döneminde Tüm Ögrencilerin Yaninda

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Sanat ve Meslek Egitim Kurslari (GASMEK) üniversite tercihleri için uzman ögretmenleriyle tüm ögrencilere yardimci oluyor, yeni dönem için ise hazirlik yaz kurslarina basliyor.

GASMEK, YKS Tercih Döneminde Tüm Ögrencilerin Yaninda
Egitimde Gazi sehirde parlayan yildiz olan GASMEK, üniversite hayali kuran ögrencilerin her süreçte yaninda olmayi sürdürüyor. Bu kapsamda 25 Temmuz’da baslayip 2 Agustos’a kadar devam edecek olan 2024 YKS Tercih Dönemi için 14 GASMEK merkezinde Gazi sehirde YKS için tercih yapacak tüm ögrencilere ücretsiz hizmet verecek.

YKS tercih döneminde yararlanilacak merkezler

Gaziantep’te tüm ögrencilerin tercih döneminde yararlanacagi merkezler sunlar: Mehmet Akif Ersoy Egitim Akademisi, Güvenevler Halil Karaduman Sanat ve Egitim Merkezi, Sih Mehmet-Sidika Kökoglu Egitim ve Sanat Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Egitim Akademisi, Gazikent Kurs Merkezi, Atakent Kurs Merkezi, Prof. Dr. Alaeddin Yavasça Egitim ve Sanat Merkezi, Necip Fazil Kisakürek Egitim Akademisi, Selahaddin-i Eyyubi Egitim Merkezi, Nizip Kurs Merkezi, Nurdagi Kurs Merkezi, Islahiye Kurs Merkezi, Oguzeli Kurs Merkezi ile Kuzeysehir Alev Alatli Egitim ve Sanat Merkezi.

3 bin 250 ögrenci için YKS-LGS yaz kurslari basladi

Gençlerin ve çocuklarin dolu dolu bir yaz geçirmesi için açilan GASMEK Yaz Okullari’nda YKS (TYT-AYT)-LGS Hazirlik Egitimleri basladi.

Tercih heyecani sürerken yeni dönemde YKS’ye hazirlanacak ögrenciler için açilan kurslar, 9 kurs merkezinde 3 bin 250 ögrencinin yararlanacak. 31 Agustos’a kadar devam edecek yaklasik 6 hafta sürecek egitimlerde 128 ögretmen görev aliyor.

GASMEK yaz okullari tüm hiziyla sürüyor

Eglenerek ögrenme ve sosyallesme imkani sunan GASMEK Yaz Okullari, YKS-LGS Hazirlik Egitimleri’de dahil olmak üzere 70 farkli bransta 36 merkezinde faaliyetlerini sürdürüyor. Yaz tatili döneminde ögrencilerin kisisel gelisimine yönelik hazirladigi kurslarda uzman ögretmenler esliginde basta robotik kodlama, sanat ve yabanci dil egitimi olmak üzere resim müzik, gastronomi, din egitimi, el sanatlari olmak üzere kurslar ücretsiz olarak devam ediyor.
Kaynak: İHA