Fatih Erbakan'dan ABD'ye 'Netanyahu' Tepkisi Açiklamasi 'Insanlik Adina Utanç Verici Bir Alçaklik Gösterisi'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde agirlanmasina tepki göstererek, “ABD Kongresi’nde sergilenen alçaklik gösterisi insanlik adina utanç vericidir, gerçek yüzlerini ve vahsi zihniyetlerini açikça ortaya koymaktadir” dedi.

Fatih Erbakan'dan ABD'ye 'Netanyahu' Tepkisi Açiklamasi 'Insanlik Adina Utanç Verici Bir Alçaklik Gösterisi'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan, çogunlugu kadin ve çocuk 40 bin Filistinlinin katili, isgalci Israil Basbakani Binyamin Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde konusma yapmasi ve ayakta alkislanmasina sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimla sert tepki gösterdi.

“Irak’ta 1 milyon sivilin katili ABD kimseyi sasirtmadi”

Açiklamasinda yasanan her hadisenin Merhum Basbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’in Siyonizm ile ilgili sözlerini hatirlattigini kaydeden Erbakan, “Tarihi soykirim suçlari ile dolu olan, daha yakin zamanda Irak’ta 1 milyon sivilin ölmesine yol açan ABD’nin Kongresi’nde bir soykirimcinin alkislanmasina akli basinda olan hiç kimse sasirmaz. Yasadigimiz her hadise, bizlere Rahmetli Erbakan Hocamiz’in yillarca Siyonizm’e ve is birlikçilerine karsi yaptigi mücadeleyi, ABD’ye ve Siyonizm’e meydan okuyuslarini hatirlatmaktadir” dedi.



“Insanlik adina utanç verici bir alçaklik gösterisi”

“ABD’nin Siyonizm’in emrinde” söylemlerinin ne kadar hakli oldugunu bir kez daha ortaya çiktigini belirten Erbakan, “ABD Kongresi’nde sergilenen alçaklik gösterisi insanlik adina utanç vericidir, gerçek yüzlerini ve vahsi zihniyetlerini açikça ortaya koymaktadir. ABD yönetimi Siyonizm’in emrindedir derken, ABD bizim müttefikimiz ve stratejik ortagimiz olamaz derken ne kadar hakli oldugumuz bir kez daha ortaya çikmistir” ifadelerini kullandi.

“Bu zihniyetten medet uman gafilleri uyanmaya davet ediyoruz”

Müslüman ülkelerin birliginin yani D-60 hedefinin önemine deginen Erbakan, "’Türkiye olarak mutlaka D-60 hedefine ulasmamiz gereklidir’ tezimizin ne kadar hayati öneme sahip oldugu ortaya çikmistir. Milli Görüs erleri olarak, ‘Bize ne Amerika’dan, bize ne Amerika’dan!’ diyor ve hala daha bu zihniyetten medet uman gafilleri bir an evvel derin uykularindan uyanmaya davet ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA