Büyüksehir, Üniversite Adaylarinin Yaninda

Sakarya Belediyesi’nin alaninda uzman ekibi tercih döneminde Yüksekögretim Kurumu’na tercih basvurusu yapacak üniversite adayi gençlere AKM önünde açtigi “YKS Tercih Danisma ve Rehberlik Noktasi’nda” tercihlerinde destek oluyor.

Büyüksehir, Üniversite Adaylarinin Yaninda
Sakarya Büyüksehir Belediyesi, iyi bir gelecek için YKS’ye siki çalisan ve tercih dönemine giren gençlerin her an yaninda oluyor. Daha önce de egitim, stres yönetimi seminerleri veren ve bu süreçlerin her asamasinda gençlere destek olan Büyüksehir, YKS tercihi yapacak ögrencilere destek olmak için AKM önünde bir stant kurdu. YKS Tercih Danisma ve Rehberlik Noktasi, 22 Temmuz Pazartesi itibariyla gençleri agirlamaya, onlara fikir verip yol göstermeye basladi.

Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskanligi tarafindan Atatürk Bulvari’nda açilan nokta, 10.00 - 18.00 saatleri arasinda ücretsiz hizmet veriyor.Kurulan bu alanda YKS’ye giren ögrencilere uzman egitim danismanlari tarafindan puanlari, yetenekleri ve beklentileri dogrultusunda en dogru seçimi yapmalari için danismanlik hizmeti sunuluyor.
Kaynak: İHA