Büyüksehir Belediyesi 100 Yas Evinde Yazlik Sinema Günleri

Mugla Büyüksehir Belediyesi Nilüfer Caner 100 Yas Evi’nde geleneksel hale gelen yazlik sinema günleri izleyicileri geçmise götürüyor. 100 Yas Evi sakinleri yazlik sinema günlerinde son olarak basrollerini Aras Bulut Iynemli’nin oynadigi Atatürk 1881-1919 filmini izledi. Vatandaslarin yogun katilim gösterdigi yazlik sinema günlerinde sinemaseverlere film izlerken Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan degisik ikramlarda bulunuluyor.

Büyüksehir Belediyesi 100 Yas Evinde Yazlik Sinema Günleri
Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan 100 Yas Evi’nde 2018 yilinda baslatilan yazlik sinema günleri ile vatandaslar bir araya gelerek film izleminin keyfini çikariyor. 100 Yas Evi sakinleri bugüne kadar Türk sinemasinin önemli eserleri Dondurmam Gaymak, Babam ve Oglum, Iftarlik Gazoz, Memleket, Cingöz Recai Efsanenin Dönüsü, Iftarlik Gazoz filmlerini birlikte izledi.

Mugla Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen yazlik sinema etkinligine katilan Ferhunde Simsek “Arkadaslarla buraya geliyoruz. Eski filmleri izliyoruz. Eskiyi hatirliyoruz. Bu tür etkinlikler geçmisi hatirlattigi gibi ayni zamanda sosyal baglari güçlendiriyor. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Etkinlige katilan Mehmet Ali Anli, “ Bu güzel organizasyon bizim için çok iyi oluyor. Kahveye gidip vakit geçirmek yerine buraya gelip Yesilçam filmlerini izliyoruz. Arkadaslarla da sohbet etme imkani buluyoruz. Unuttugumuz filmleri yeniden izliyoruz. Mugla Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA