Bursa Festival'inde 90'Lar Gecesi

Istanbul Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi, unutulmaz aranjmanlar ve Türkçe 90’lar konseptiyle 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde sahne aldi.

Bursa Festival'inde 90'Lar Gecesi
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina BKSTV tarafindan Atis Grup sponsorlugunda düzenlenen 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde, Istanbul Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi, Türkçe 90’lar sarkilariyla nostalji rüzgarlari estirdi.

7 Temmuz’dan bu yana çesitli müzik, gösteri ve etkinliklere ev sahipligi yapan festival, kenti kültür ve sanatin merkezi haline getirmeye devam ediyor. Sayisiz ünlü sanatçiyi ve müzik grubunu Bursali sanatseverlerle bulusturan festivalde son olarak Istanbul Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi, Merinos Parki’nda Bursalilarla bulustu. Orkestra, 90’larin sevilen Türkçe pop sarkilarini unutulmaz aranjmanlariyla yeniden yorumladi.

Seyircileri geçmise götüren özel gece, orkestra üyelerinin basarili performanslariyla daha da renkli hale geldi. 90’larin popüler sarkilariyla dolu repertuvar, izleyicilerden büyük begeni topladi. Istanbul Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi, Türk müziginin en güzel dönemlerinden birini hatirlatarak festivale damgasini vurdu.

Gecede, Bursa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Feza Soysal, Istanbul Büyüksehir Belediyesi Kent Orkestrasi’na gösterdikleri muhtesem performans için tesekkür etti.
Kaynak: İHA