Buldan Gençlik Merkezinin Kurslarina 500 Ögrenci Egitim Aliyor

Buldan Gençlik Merkezi yaz kurlarina basladi. Buldan’in merkezinde 500 ögrenci hem tatillerini degerlendiriyor hem de birçok alanda egitim aliyor.

Buldan Gençlik Merkezinin Kurslarina 500 Ögrenci Egitim Aliyor


Buldan Gençlik Merkezinde açilan kurslara 500 ögrenci katiliyor. Yaz okullarinda ögrencilerin, akademik kurslarla birlikte resim, akil ve zeka oyunlari, piyano, bateri, gitar, baglama, fotografçilik, bahçe bakim ve peyzaj, naht sanati gibi birçok egitim verilmekte. Çocuklarin dolu bir yaz geçirmesi için açilan kurslar yil boyunca devam edecek.

Buldan gençlik merkezi haftanin belirli günlerinde sinema geceleri, güne sporla baslayalim etkinligi , sicaga inat arkadasini islat gibi birçok etkinlikte düzenliyor. Düzenlenen egitimlere 500’den fazla ögrenci katilim sagliyor.

Düzenlenen kurslar hakkinda degerlendirmede bulunan Buldan Gençlik Müdürlügü “Etkinlikler ve kültürel gezilerimizle Buldan’in geçmisten gelecege kültürel lokomotifi olmayi hedefliyoruz. Gençler bizim gelecegimiz, onlar isik saçtiklari sürece dünya aydinlik kalacaktir. Biz Gençlik Merkezi Ailesi olarak, dokunmadik bir genç, sevgi dokumadik bir yürek birakmayacagiz. Tüm gençlerimizi Merkezimize egitimlerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA