Baskan Sevindi Açiklamasi 'Asfaltlamada Ilk Hedefimiz Çukurlu Yollar'

Amasya Belediye Baskani Turgay Sevindi, asfaltlama çalismalarindaki ilk hedeflerinin sürücülere zor anlar yasatan çukurlu yollar olarak belirlediklerini açikladi.

Baskan Sevindi Açiklamasi 'Asfaltlamada Ilk Hedefimiz Çukurlu Yollar'
Akbilek Mahallesinde Yesilirmak kiyisindaki zemini bozuk alanda baslanan asfalt çalismasini takip eden Baskan Sevindi, “Kent merkezinde yollarda olusan çukurlarin vatandaslarimizi, özellikle sürücülerimizi magdur etmemesi için baslattigimiz yol iyilestirme çalismalarimiz sürüyor” dedi.

Halkin konforlu bir yolculuk yapabilmesi için ana yollari ve caddeleri sicak asfaltla bulusturmak için ekiplerin mesai harcadigini vurgulayan Sevindi, “Ekiplerimiz, öncelikle belirlenen bir program dâhilinde ilimizdeki yollari ring halinde tarayarak ivedilikle yapilmasi gereken bozuk satihlari tespit edip bu alanlarda asfaltlama çalismasi gerçeklestiriliyor. Bazi mahallelerimizde asfalt yollarin üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu rahatsiz ederken araç sürücülerine de zor anlar yasatabiliyor. Bunun önüne geçebilmek için mahallelerimizdeki yollarda asfaltlama çalismalarini yaparak sürücülerimizin tasit trafiginde rahat hareket etmeleri için gayret gösteriyoruz. Ekiplerimiz, durmaksizin gösterdigi faaliyetlerle her yere yetismeye çalisiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA