Aksaray'da Film Sahnelerini Aratmayan Polis-Süpheli Kovalamacasi Kamerada

Aksaray’da polisin "dur" ihtarina uymayarak kaçan otomobil ile polis arasinda yasanan kovalamaca kameralara yansidi. Film sahnelerini aratmayan kovalamacada yakalanan otomobilde uyusturucu madde ele geçirilirken 3 süpheli gözaltina alindi.

Aksaray'da Film Sahnelerini Aratmayan Polis-Süpheli Kovalamacasi Kamerada
Olay, Nakkas Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, mahallede rutin devriye atan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekipleri süphe üzerine 68 FE 422 plakali otomobile "dur" ihtarinda bulundu. Polisin ihtari üzerine fren basip durmak yerine gaza basan otomobil sürücüsü kaçmaya basladi.

Aracin pesine düsen polisler araci takibe alirken polis ve süpheliler arasinda kovalamaca basladi.

Yasanan kovalamaca kameralara da yansidi. Aksaray sokaklarinda siren seslerinin yankilandigi kovalamacaya anons üzerine motosikletli yunus ekipleri ve diger ekipler de katildi.

Bir süre devam eden kovalamaca, ekiplerin kaçan araci Hasas Mahallesi’nde bir sokakta sikistirmasiyla son buldu. Yakalanan araçtan indirilen sürücü A.D. (22) ve araçta yolcu olarak bulunan H.D. (20) ile A.B. (18) olmak üzere 3 sahsin üst aramasi yapildiktan sonra kelepçelenerek gözaltina alindi. Süpheliler polis aracina bindirilirken kaçtiklari araçta yapilan aramada bir miktar uyusturucu madde (bonzai) bulundu. Yakalanarak gözaltina alinan 3 sahis sorgulanmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürülürken araç detayli aranmak üzere çekici marifetiyle emniyete çekildi.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciliginca tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA