34 Kaydi Bulunan Oto Faresi 150 Güvenlik Kamerasi Izlenerek Yakalandi

Bursa’nin Nilüfer ve Gemlik ilçelerinde meydana gelen oto hirsizlik olaylarina karisan sahis, Oto Hirsizlik Büro Amirligi dedektiflerince kiskivrak yakalandi. 34 suç kaydi bulunan sahis sevk edildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlinin suç islerken rahat tavirlari ise güvenlik kameralarina yansidi.

34 Kaydi Bulunan Oto Faresi 150 Güvenlik Kamerasi Izlenerek Yakalandi
Bursa’nin Nilüfer ve Gemlik ilçelerinde farkli otomobil ve motosikletleri çalan süpheliyi yakalamak için Asayis Sube Müdürlügü Oto Hirsizligi Büro Amirligi ekipleri çalisma baslatti. Çok sayida kamerayi mercek altina alan ekipler, süphelinin 24 yasindaki C.Y. oldugunu tespit etti. 34 adet suç kaydi olan C.Y., Oto Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerinin yaptigi operasyon ile kiskivrak yakalandi. C.Y., Asayis Sube Müdürlügü’nde alinan ifadesinin ardindan çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Süphelinin rahat tavirlari kamerada

Öte yandan, süpheli C.Y.’nin güvenlik kamerasina yansiyan rahat tavirlari ‘Yok artik’ dedirtti. Rahat hareketler ile otomobil ve motosiklet çalan hirsiz, 150 adet kamera izlenerek yakalandi.
Kaynak: İHA