Tavsanli Borsa Istanbul Anadolu Lisesi Ögrencileri Okçulukta Bir Yilda 7 Kupa Ve 40 Madalya Aldi

Kütahya Il Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, bu yili Geleneksel Türk Okçuluk bransinda 7 kupa ve 40 madalya ile kapatarak büyük bir basariya imza atan Tavsanli Borsa Istanbul Anadolu Lisesi ögrencilerinden Türkiye Sampiyonu Seher Cosgun’u kabul etti.

Tavsanli Borsa Istanbul Anadolu Lisesi Ögrencileri Okçulukta Bir Yilda 7 Kupa Ve 40 Madalya Aldi
Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, Tavsanli Borsa Istanbul Anadolu Lisesi Müdürü Osman Yildiz ve Türkiye Sampiyonu olan ögrenci Seher Cosgun’u makaminda agirladi. Basarilari nedeniyle, Ortaögretim Genel Müdürlügü tarafindan verilen tesekkür belgeleri takdim edildi. Müdür Basyigit, müsabakalara katilan tüm ögrencilere, Beden Egitimi Ögretmeni Mehmet Pertek’e, Okul Müdürü Osman Yildiz’a ve emegi geçenlere tesekkür ederek basarilarinin devamini diledi.

Tavsanli Borsa Istanbul Anadolu Lisesi ögrencileri, bu yili Geleneksel Türk Okçuluk bransinda 7 kupa ve 40 madalya ile kapatarak büyük bir basariya imza atti. Bu yil İçelde düzenlenen Okul Sporlari Geleneksel Türk Okçulugu müsabakalarinda, Tavsanli Borsa Istanbul Anadolu Lisesi ögrencileri Genç Erkek A, Genç Erkek B, Genç Kiz A ve Genç Kiz B takimlari il birinciligi elde ettiler. Ferdi olarak ise Genç Kiz A kategorisinde Seher Cosgun ve Genç Kiz B kategorisinde Fatma Sude Gülsen il birinciligi kazandi.

Bölge müsabakalarinda da büyük basari gösteren ögrencilerden Genç Kiz B takimi bölge birincisi, Genç Kiz A takimi bölge ikincisi ve Genç Kiz B takimi bölge dördüncüsü olarak Türkiye Birinciligi müsabakalarina katilmaya hak kazandilar. Tavsanli Borsa Istanbul Anadolu Lisesi 11. Sinif ögrencisi Seher Cosgun ise Türkiye Sampiyonu olarak büyük bir gurur kaynagi oldu.
Kaynak: İHA