Sakarya Büyüksehir Macera Park'ta Ögrencilere Unutulmaz Bir Deneyim Sunuyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Karaman’da bulunan Macerapark’ta verdigi egitimlerde adrenalinin dozunu artirarak çocuklara önemli becerileri tecrübe ederek ögretiyor.

Sakarya Büyüksehir Macera Park'ta Ögrencilere Unutulmaz Bir Deneyim Sunuyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan çocuklara yönelik egitim ve aktiviteler hizla devam ediyor. Yenikent Sehir Ormani içerisinde yer alan Mecarapark’ta da adrenalinin dozu her geçen gün yükseliyor ve özellikle çocuklar çok önemli becerileri burada kazaniyor. Orman içerisindeki egitim alaninda ögrenciler konuk oluyor, macera parkurunda yeteneklerini kesfediyor, arkadaslariyla birlikte vakit geçirmenin ayricaligini yasiyor.

Bu çerçevede son olarak Erenler Müftülügü’ne bagli Kuran Kursu ögrencileri Macerapark’a konuk oldu. 4 kurstan toplam 30 ögrenci hem fiziksel anlamda birçok aksiyonu tecrübe etti, bilgi aktarimi yapildi. Dogasi ve yesili ile miniklere essiz anlar yasatan Macerapark, çesitli egitim ve aktivitelerin yani sira heyecan verici parkurlari ve doga yürüyüsleriyle çocuklar keyifli bir gün sundu. Büyüksehir’den yapilan açiklamada, “Büyüksehir Belediyesi olarak çocuklarimizin yaz boyunca çesitli egitim ve aktivitelerle zamanlarini daha elverisli kullanmalarini hedeflemekteyiz. Bu kapsamda Yenikent Sehir Ormani içerisinde yer alan Mecerapark’ta son olarak 30 ögrencimizi agirladik. Çocuklarimizin çesitli egitimlerle eglenirken ögrendigi sosyal aktivitelerimiz önümüzdeki süreçte de devam edecektir” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA