Özer Matli, 24 Temmuz Gazeteciler Günü'nü Kutladi

Bursa Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Özer Matli, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi.

Özer Matli, 24 Temmuz Gazeteciler Günü'nü Kutladi
Mesajinda basinin toplumdaki önemine vurgu yapan Baskan Matli, demokrasinin ve özgürlügün vazgeçilmez unsuru olduguna dikkat çekti.

Baskan Özer Matli mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Dogru, tarafsiz ve ilkeli habercilik anlayisiyla halkin haber alma özgürlügüne büyük katki sunan basin, sehrimizin ve ülkemizin gelismesinde, ileri demokrasi ve sosyoekonomik kalkinmasinda önemli bir role sahiptir.

Türk basininin sansürden arindirildigi bu anlamli günde, halkimizin hizli ve güvenilir bilgiye ulasmasini saglayan basin mensuplarimizi tebrik ediyor, emekleri için tesekkürlerimi sunuyorum.

Basin mensuplarimiz, kamuoyunu bilgilendirme misyonunu yerine getirirken büyük fedakarliklar göstermekte ve zaman zaman zor sartlar altinda görev yapmaktadirlar. Bu nedenle, basin çalisanlarinin yasam standartlarinin uluslararasi düzeye yükseltilmesi, toplumumuzun ve demokrasimizin gelisimi için büyük önem tasimaktadir.

Bu duygu ve düsüncelerle, gece gündüz demeden ülkemizin ve kentimizin gelisimine katki sunan, objektif ve tarafsiz habercilik anlayisiyla çalisan tüm basin mensuplarimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basin Bayrami’ni kutlar, çalismalarinda basarilar dilerim.”
Kaynak: İHA