Mugla'da 'Hayat Boyu Ögrenme Ve Planlama' Toplantisi Gerçeklestirildi

Mentese Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü Toplanti Salonunda, Mentese Kaymakami Mehmet Eris’in baskanliginda, Mentese Ilçe Milli Egitim Müdürü Idris Kömürcü ve komisyon üyelerinin katilimiyla "Hayat Boyu Ögrenme ve Planlama Toplantisi" düzenlendi.

Mugla'da 'Hayat Boyu Ögrenme Ve Planlama' Toplantisi Gerçeklestirildi
Ilçedeki hayat boyu ögrenme faaliyetlerini degerlendirmek, bu faaliyetlerin planlanmasi ve gelistirilmesine yönelik stratejileri belirlemek amaciyla düzenlenen toplantida, egitim ve ögretim süreçlerinin kalitesini artirmaya yönelik yeni projeler ve is birlikleri ele alindi. Ayrica, mevcut egitim programlarinin gözden geçirilmesi ve gelecege yönelik planlamalarin yapilmasi üzerinde duruldu.

Kaymakam Mehmet Eris, yaptigi açilis konusmasinda, hayat boyu ögrenmenin önemine deginerek, bu tür toplantilarin egitimde sürekli gelisim için büyük bir firsat oldugunu belirtti.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Idris Kömürcü ise, hayat boyu ögrenme faaliyetlerinin yayginlastirilmasinin, bireylerin kisisel ve mesleki gelisimlerine katki saglayacagini vurguladi.

Komisyon üyeleri de kendi alanlarindaki deneyimlerini ve görüslerini paylasarak, hayat boyu ögrenme süreçlerinin iyilestirilmesi için önerilerde bulundu. Toplantida, halk egitimi merkezinin sundugu hizmetlerin daha etkin bir sekilde kullanilmasi için yapilmasi gerekenler tartisildi.

Toplantinin sonunda, katilimcilar tarafindan belirlenen öncelikli konular ve stratejik hedefler dogrultusunda, hayat boyu ögrenme faaliyetlerinin daha verimli ve etkili bir sekilde yürütülmesi için gerekli adimlarin atilmasi kararlastirildi. Yeni egitim döneminde uygulanacak projeler ve programlar üzerinde mutabik kalindi.
Kaynak: İHA