Elazig'da Çiftin 8 Yillik Çocuk Hasreti Tüp Bebek Ile Sona Erdi

Elazig Fethi Sekin Sehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nde ilk bebek dünyaya gözlerini açarken, çiftin 8 yillik evlat hasreti de sona erdi.

Elazig'da Çiftin 8 Yillik Çocuk Hasreti Tüp Bebek Ile Sona Erdi
Elazig’da 8 yildir çocuk hasreti çeken çift, Fethi Sekin Sehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’ne basvurdu. Burada yapilan tedavi sonrasinda çift, çocuklarina kavustu. 2023 yili mart ayinda hizmete açilan Tüp Bebek Merkezi’nde ilk bebek dünyaya gözlerini açarken, çiftin 8 yillik evlat hasreti de sona erdi.

Elazig Fethi Sekin Sehir Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Süheda Kaya, “Tüp Bebek Merkezi’mizin ilk bebeginin saglikli bir sekilde dünyaya gelmesinin heyecanini yasiyoruz. Tüp bebek merkezi projesi temelleri, önceki dönem bashekimlerimizden Milletvekilimiz Prof. Dr. Erol Keles zamaninda atildi. Tüp Bebek Merkezi’mizde de hocamizin emegi gerçekten çok büyük. Sehrimizin önemli bir ihtiyaci olan bu merkeze kurulus asamasindan bu yana sundugu katkilardan dolayi Milletvekilimiz Prof. Dr. Erol Keles’e ve emegi geçen herkese gönülden tesekkür ediyorum” dedi.



Tedavi hakkinda bilgi veren Uzm. Dr. Gülcan Kahraman, "Hastanemizde faaliyet gösteren Tüp Bebek Merkezi’nin ilk saglikli bebegini dünyaya getirmenin hem mutlulugunu hem de gururunu yasiyoruz. Hastamiz 8 yillik bir çocuk istemiyle bize basvuruda bulunmustu. Tüp bebek tedavisi uyguladik. Güzel bir üçüncü gün embriyosu elde ettik. Embriyomuzu dondurduk ve dondurulmus embriyo transferi yaptik. Gebeligini takip ettik. Dogumunu yine biz yaptirdik ve bugün böyle saglikli güzel bir bebegimiz dünyaya geldi. Annesiyle bulusturduk. Tüp Bebek Merkezi’nin açilmasinda ve uygulamasinda, hastane yönetimine, ayrica özveriyle çalisan basta Laboratuvar Sorumlusu Embriyolog Uzm. Dr. Merve Kavak Balgetir ve Embriyolog Uzm. Dr. Sena Özcan olmak üzere tüm ekip arkadaslarima tesekkürlerimi sunuyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA