Çinar Akademi Ögrencilerinden YKS'de Üstün Basari

Egitim’de firsat esitligi saglamak amaciyla Izmit Belediyesi Çinar Akademi’de egitim gören ögrenciler basarili derece elde etti.

Çinar Akademi Ögrencilerinden YKS'de Üstün Basari
Izmit Belediyesi’nin egitimde firsat esitligi saglamak amaciyla gençlerin hizmetine sundugu Çinar Akademi’de egitim gören ögrenciler, 2023-2024 egitim-ögretim yilinda YKS’de üstün basari gösterdi. Çinar Akademi’nin 12. sinif ve mezun ögrencileri, ÖSYM tarafindan düzenlenen sinavlarda geçen yil oldugu gibi bu yil da etkileyici sonuçlar elde etti. 3 Mart tarihinde gerçeklestirilen MSÜ sinavinda bir ögrenci sözelde Türkiye 4’üncüsü, esit agirlikta Türkiye 7’ncisi, sayisalda Türkiye 9’uncusu, genel siralamada Türkiye 5’incisi olarak büyük bir basariya imza atti. Izmit Belediyesi, ögrencilerin elde ettigi bu basarilardan gurur duyduklarini ve Çinar Akademi’nin gençlere sundugu egitim olanaklarinin meyvelerini vermeye devam ettigini belirtti.

Egitimde firsat esitliginin saglanmasi adina yapilan çalismalarin önemine vurgu yapan belediye yetkilileri, tüm ögrencilere basarilarinin devamini diledi.

Çinar Akademi’nin basari siralamasi; ilk 5 binde 1 ögrenci, ilk 20 binde 4 ögrenci, ilk 30 binde 8 ögrenci, ilk 40 binde 11 ögrenci, ilk 50 binde 15 ögrenci, ilk 60 binde 17 ögrenci, ilk 70 binde 19 ögrenci, ilk 80 binde 22 ögrenci, ilk 100 binde 28 ögrenci yer aldi.
Kaynak: İHA