Çankiri'da 6 Aylik Saglik Hizmeti Sunumu Degerlendirildi

Çankiri Il Saglik Müdürü Dr. Hüseyin Sarikaya, Atkaracalar Ilçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak 6 aylik hizmet sunumunu degerlendirdi.

Çankiri'da 6 Aylik Saglik Hizmeti Sunumu Degerlendirildi
Çankiri Il Saglik Müdürü Dr. Hüseyin Sarikaya ve beraberindeki heyet, Çankiri’nin Atkaracalar ilçesinde bulunan Atkaracalar Ilçe Devlet Hastanesini yerinde inceleyerek son 6 ayda sunulan saglik hizmetlerinin kalitesini degerlendirdi. Hastane personelinin taleplerini de dinleyen Dr. Sarikaya, gösterdikleri özveri ve gayret için tesekkür etti.

Ilçelerdeki saglik tesislerini yenilemeye devam edeceklerini söyleyen Çankiri Il Saglik Müdürü Dr. Hüseyin Sarikaya, “Bakanligimizin destegiyle ilçelerimizdeki tüm saglik tesislerini yenilemeye, personel ve tibbi cihazlar yönünden donanimli saglik hizmeti vermeye hazir hale getirmek için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Öncelikle destekleri için Bakanimiz Sayin Prof. Dr. Kemal Memisoglu beye, Bakanlik bürokratlarimiza ve tüm çalisma arkadaslarima gösterdikleri özveri ve gayret için tesekkürlerimi arz ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA