Bursa Festivali'nde Irlanda Esintisi

Irlanda’nin ünlü dans ve müzik grubu Celtic Legends, Türkiye’de ilk kez 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde sahne aldi.

Bursa Festivali'nde Irlanda Esintisi
Bursa Büyüksehir Belediyesi adina BKSTV tarafindan Atis Grup sponsorlugunda düzenlenen 62. Uluslararasi Bursa Festivali’nde sahne alan Celtic Legends, Irlanda rüzgârlari estirdi.

Birçok farkli müzik, gösteri ve etkinlikle 7 Temmuz’dan bu yana devam eden 62. Uluslararasi Bursa Festivali, sehri dünya kültürlerinin merkezi haline getirmeye devam ediyor. Günlerdir sayisiz ünlü sanatçiyi, müzik grubunu Bursali sanatseverlerle bulusturan festivalde, son olarak Irlanda’nin dans ve müzik kültürünün sergilendigi Celtic Legends müzikal gösterisi sahne aldi. Kültürpark Açikhava Tiyatrosu’ndaki gösteride Celtic Legends, Irlanda‘nin dans ve müzik kültürünün özgün lezzetini, en sevilen ulusal enstrümanlar ve dansçilarin muhtesem ritimleriyle sanatseverlerin begenisine sundu.

Isiltili kiyafetleri, birbirinden hareketli danslariyla festival aksamina renk katan Celtic Legends, seyirciden tam not aldi. Türkiye’de ilk kez sahne alan grubun dakikalarca süren topuk dansi da büyük begeni topladi. Kendilerine has danslari ve müziklerini Bursali izleyenleriyle paylasan Celtic Legends, Irlanda’nin renkli kültürünü adeta Bursa’ya tasidi. Gecede BKSTV Yönetim Kurulu Baskanvekili Elif Özhan, Celtic Legends Grubu’na muhtesem gösteri için tesekkür etti.
Kaynak: İHA