Bursa Büyüksehir'den Daha Temiz Bir Bursa Için Gece Mesaisi

Bursa’nin daha temiz ve estetik bir kent olmasi amaciyla çalismalarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi ekipleri, trafigi olumsuz etkilememek adina temizlik çalismalarini gece saatlerinde sürdürüyor.

Bursa Büyüksehir'den Daha Temiz Bir Bursa Için Gece Mesaisi
Bursa Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi Kent Estetigi Sube Müdürlügü ekipleri, ana arterlerden meydanlara, yol kenarlarindan alt geçitlere kadar kentin birçok farkli noktasinda temizlik çalismalarini gece gündüz demeden sürdürüyor. Trafigin olumsuz etkilenmemesi adina çalismalarini gece yarisindan sabahin erken saatlerine kadar sürdüren ekipler, daha temiz ve daha estetik bir kent için yogun çaba harciyor. Alt geçit ve üst geçitler, bat-çik ve tüp geçit duvarlari, oto bariyerlerin arkasinda kalan alanlar, ekipler tarafindan titizlikle temizlendi. Ana arterlerdeki yabani otlar, yollardaki çöpler ve atiklar toplanirken, duvar yazilari ve kâgit afisleri de kaldirildi.

“Bursalilari gülümsetmeye devam edecegiz”

Park ve Bahçeler Dairesi Baskani Hakan Tanriöver, Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin daha temiz ve daha yasanabilir bir Bursa için gece gündüz çalistigini söyledi.

147 kisilik ekip ve araçlarla temizlik ve estetik çalismalarini yürüttüklerini belirten Tanriöver, “Herhangi kaza durumunda yol üzerinde tekrar kazaya sebebiyet verebilecek olumsuzluklarin önlenmesi için ani müdahale ekiplerimiz de hazir bulunuyor. Insanlarin yasamlarini olumsuz etkilememek ve trafik akisini engellememek için gece saatlerinde çalismalarimizi yogunlastiriyoruz. Kentin temizligi için emek veren tüm çalisma arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Çalismalarimizla Bursalilari gülümsetmeye devam edecegiz” dedi.

Kent Estetigi Sube Müdürü Bahriye Bahar ise 14 operatör, 5 soför ve 44 isçi ile birlikte bir gecede yaklasik 20 kilometre alan ile 8 adet alt ve üst geçitte temizlik yapildigini söyledi.

Kaynak: İHA