Baskan Zencirci, Ikinci Baskan Yardimcisini Da Atadi

Germencik Belediye Baskani Burak Zencirci ikinci baskan yardimcisi atamasini da yapti. Meclis üyesi Onur Kocabas Belediye Baskan Yardimcisi olarak görevine basladi.



Bir dönem CHP Germencik Gençlik Kollari Baskanligi da yapan Kocabas son yerel seçimlerde Zencirci’nin zaferinin ardindan CHP’den meclis üyesi olmustu. Baskan Zencirci, Belediye Baskan yardimcisi olarak atadigi Kocabas’in siyasi birikimi ve yöneticilik tecrübesinin altini çizerek görevinde basarilar diledi.

Germencik Belediye Baskan Yardimcisi olarak atadigi Onur Kocabas’a basarilar dileyen Baskan Zencirci Kocabas’in görevini layikiyla yerine getirecegi konusunda süphem yok dedi.

Zencirci "Meclis üyemiz Onur Kocabas yeni baskan yardimcimiz olarak görevine basladi.

Daha önce atadigimiz baskan yardimcimiz Sn. Koray Asik’in ardindan göreve baslayan Sn. Kocabas ile birlikte is ve isleyisin daha verimli ve sorunsuz ilerlemesi, belediyecilik hizmetlerinin halkimiza daha iyi ulasmasi için ekibimizi tamamladik. Meclis üyelerimiz, baskan yardimcilarimiz ve tüm ekibimizle birlikte Germencik’e yakisan hizmetler sunmak için var gücümüzle çalisacagiz. Ilçemize ve halkimiza hayirli ve ugurlu olsun" dedi.

Kaynak: İHA