Baskan Büyükkiliç, Cumhurbaskani Erdogan Ile Görüstü Kayserililere Selamlarini Iletti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Grup Toplantisi sonrasi Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile görüstü. Baskan Büyükkiliç, Cumhurbaskani Erdogan’in tüm Kayserililere selamlarini ilettigini ifade etti.

Baskan Büyükkiliç, Cumhurbaskani Erdogan Ile Görüstü Kayserililere Selamlarini Iletti
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) gerçeklestirilen AK Parti Grup Toplantisi’nda Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan’in hitaplarini dinleyen Baskan Büyükkiliç, toplanti sonrasi Cumhurbaskani Erdogan ile bir süre görüstü.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tüm Kayserililere selam gönderdigini ifade eden Büyükkiliç, “Sayin Cumhurbaskanimizin grup toplantisinda hitaplarini dinledik. Ülke gündemi ile ilgili önemli ifadelerde bulunan Sayin Cumhurbaskanimiz ile daha sonra kisa bir görüsme gerçeklestirdik. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan, Kayseri’mize selamlarini gönderdi. Elbette o Kayseri’yi seviyor, biz de Kayserililer olarak onu seviyoruz. Isi gücü rast gelsin. Allah birligimizi beraberligimizi bozmasin” ifadelerini kullandi.

Baskan Büyükkiliç, birligin, beraberligin hep beraber bereketini yasadiklarini, ayristirmadan, ötekilestirmeden Kayseri için hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA