Bahçe'de Deprem Konutlarinda Kaba Insaatin Yüzde 70'I Tamamlandi

Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, Toplu Konut Idaresi Baskanligi (TOKI) tarafindan yapimi devam eden deprem konutlarinin kaba insaatinin yüzde 70’i tamamlandi.

Bahçe'de Deprem Konutlarinda Kaba Insaatin Yüzde 70'I Tamamlandi
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde yapimi devam eden 16 blok 252 daireden olusan deprem konutlari insaatinda çalismalar hizla sürerken, konutlarin Agustos ayi sonuna kadar tamamlanmasi hedefleniyor. Vali Erdinç Yilmaz, ilçede yapimi devam eden kalici deprem konutlari insaatinda incelemelerde bulundu.

Depremzede vatandaslari konutlarina kavusturdukça mutlu olduklarini söyleyen Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, "Bahçe ilçemiz Çamlica Mahallesi’nde 1. etap konutlarimizin yapimi hizla devam ediyor. Su ana kadar 16 blok, 252 dairelik bu çalismanin yüzde 70’i tamamlanmis durumda. Is bitim tarihi 21 Eylül ama yüklenici firmamiz bu isi Agustos’un sonuna kadar bitirmeyi hedefliyor. Insallah Agustos’un sonuna kadar bitirip kiymetli hemsehrilerimize bu kalici konutlarini teslim etmek istiyoruz. Konutlarimiz radya temel üzerine, perde beton, kalip tünel sistemiyle depreme dayanikli, gerçekten lüks konutlar olarak yapiliyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" dedi.

Konutlari depremzede vatandaslara kavusturdukça mutlu olduklarini belirten Vali Yilmaz, "Insallah Bahçe ilçemizde bu konutlarimizi bir an evvel kiymetli hemsehrilerimize teslim etmeyi çok arzu ediyoruz. Simdiden hayirli olmasini diliyorum. Insallah Bahçe ilçemizde bu konutlarimizi bir an evvel kiymetli hemsehrilerimize teslim etmeyi çok arzu ediyoruz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA