Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Çerçioglu, Üniversite Okuyacak Gençlere Çagri

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 25 Temmuz’da baslayip 02 Agustos’ta sona erecek olan üniversite tercihleri öncesi yaptigi açiklamada, üniversite okuyacak gençleri Aydin’a davet etti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Çerçioglu, Üniversite Okuyacak Gençlere Çagri


Aydin’da basarili çalismalari, ögrencilere ve gençlere yönelik uyguladigi bazi projelerle gündeme gelen ayni zamanda 2 çocuk annesi olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, YKS sinavi ve tercihlerle ilgili gençlere hem nasihat hem de çagrida bulundu. Çerçioglu paylasimda, YKS sonuçlarinin herkes için hayirli olmasini dileyerek “Unutmayin, sinav sonuçlari ne bir son ne de bir baslangiçtir. Tercihini gökyüzünün altindaki en güzel yeryüzü olan Aydin’dan yana kullanacak olan gençler, kentimiz sizinle daha güzel olacak. Simdiden hos geldiniz” çagrisi yaparak tercih yapacak olan gençleri Aydin’a davet etti.

Aydin’da 30 Mart 2009 yerel seçimlerinde Aydin Belediye Baskani seçilip göreve baslayan, Aydin il belediyesinin 6360 sayili 12 Kasim 2012 tarihli kanunla büyüksehir belediyesine dönüsmesinden sonra da 2014, 2019 ve 2024 yerel seçimlerinde üst üste güven tazeleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu sehrin çesitli noktalarinda basta ögrenciler olmak üzere yasli ve dar gelirliler için özel yemek çikarmasi ile gündeme gelmisti.

Aydin’in ayni zamanda pek çok medeniyete besiklik etmis kadim bir kültür sehri oldugunu belirten Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yüksekögrenimini Aydin’da yapmak isteyen gençlerin dolu dolu bir dönem yasamalari için Büyüksehir Belediyesi olarak ellerinden gelen destegi saglayacaklarini kaydetti.

Kaynak: İHA