Alaca Belediyesi'nden Kapali Pazar Yerinde Bakim Ve Onarim Çalismasi

Alaca Belediyesi, kapali pazar yerinde baslattigi yenileme, bakim ve onarim çalismalari ile pazar yerinin çehresini degistirdi.

Alaca Belediyesi'nden Kapali Pazar Yerinde Bakim Ve Onarim Çalismasi
Ilçenin en büyük pazari olan Cuma Pazari’nin kuruldugu, acil toplanma alani olarak da kullanilan kapali pazar yerinde belediye tarafindan yenileme çalismalari baslatildi. Alaca Belediyesi pazarci esnafi ve vatandaslarin daha saglikli bir ortamda alisveris yapmalari için yapilan çalismalara hiz verdi. Alan içerisindeki güvenlik tedbirleri arttirilarak, güvenlik kameralari 24 saat kayit alir konuma getirildi.

Kapali pazar yerinde bulunan umumi tuvaletler yenilendi, pazar giris-çikis kapilari ve duvarlarda boyama islemleri gerçeklestirildi.



"Esnaf ve vatandaslarimizin hizmetindeyiz"

Belediye Baskani Serif Arslan, “Pazarci esnafimizin ve vatandaslarimizin saglikli sartlarda alisverislerini yapabilmeleri en önemli önceligimiz. Bu dogrultuda kapali pazar yerimizde bakim onarim ve yenileme çalismalarimiza basladik. Kapali pazar yeri ilçemizin en hayati noktalarindan biri. Cuma günü adeta igne atsaniz yere düsmeyecek bu alanda, zamana ve kullanima bagli tadilat isteyen yerler vardi. Ekiplerimiz ivedilikle buralarla çalisma baslatti. Halk sagligi açisindan en önemli alanlarin basinda gelen umumi tuvaletler bastan asagi yenilendi. Tuvaletler ve çevre duvarlar boyandi. Esnafimizin ve vatandaslarimizin taleplerinin aninda yerine getirilebilmesi için alanda bir zabita noktasi olusturuldu. Güvenlik tedbirleri dogrultusunda içerideki kamera sayilarimizi arttirdik. Çatida akinti yapan yerlerin saçlarini yenileriyle degistirdik. Birkaç küçük islem daha kaldi. Sonrasinda kapali pazar yerimiz yenilenmis sekilde hizmet vermeye devam edecek” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA