Yeni Mahalle Meydanina Kavustu

Inegöl Belediyesi, Yeni Mahalle Merkez Cami çevresinde yaptigi düzenleme çalismalari ile mahalle meydanini daha kullanisli hale getirdi.

Yeni Mahalle Meydanina Kavustu
Inegöl’ün dört bir yaninda eksiklikleri gidermek adina çalismalarini sürdüren Inegöl Belediyesi, Yeni Mahalle Merkez Cami ve mahalle meydaninda parke tas ile yesillendirme çalismalari gerçeklestirdi. Çalismalarin sonlandigi ve daha temiz bir merkez haline getirilen Yeni Mahalle meydanina Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, Yeni Mahalle Muhtari Mahmut Akbal, Inegöl Belediye Baskan Yardimcilari, daire müdürleri, AK Parti Inegöl Ilçe Yöneticileri, meclis üyeleri ile birlikte ziyaret gerçeklestirdi.

Inegöl Belediyesi tarafindan Yeni Mahalle meydanini daha kullanisli hale getirilen çalismalarda bin 200 metrekare parke tasi, 300 metretül bordür kullanildi. Ayrica cami bahçesindeki oturma alanlarinin yenilenmesi, yesillendirme çalismalari ve sulama sisteminin bakim yapilmasiyla yeni bir yasam alanina kavusan Yeni Mahalle sakinleri Baskan Alper Taban’a tesekkürlerini iletti. Mahalle meydaninda vatandaslarla bir araya gelen Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, yapilan çalismalarla ilgili bilgi verdi. Baskan Alper Taban, "Yeni Mahalle Merkez Cami bahçesi olmak üzere mahallemizin meydaninda düzenleme çalismalari yaptik. Fen Isleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüklerimiz bünyesinde yaptigimiz çalismalar neticesinde mahallemiz yeni bir yasam alanina kavustu. Eksikliklerimizi bir bir gidermek için gayret içerisindeyiz. Dönemimiz boyunca sehrimizi daha yasanabilir hale getirmek için mücadelemizi sürdürecegiz. Inegöl Belediyesi olarak yasamin oldugu her alanda çalismalar yapip vatandaslarimizin yasam kalitesini arttiracagiz. Bu konuda bizlere destek olan muhtarlarimiz basta olmak üzere çalisma arkadaslarimiz ve paydaslarimiza tesekkür ediyoruz. Inegöl için el birligiyle çalismaya devam" dedi.

Kaynak: İHA