Vali Isin Açiklamasi 'Kütahya'da 6 Ayda 95 Proje Tamamlandi'

Kütahya Valisi Musa Isin, kamu kurum ve kuruluslari tarafindan sürdürülen yatirimlar hakkinda bilgi verdi.

Vali Isin Açiklamasi 'Kütahya'da 6 Ayda 95 Proje Tamamlandi'
2024 yili 2. Il Koordinasyon Kurulu Toplantisi, Vali Musa Isin baskanliginda, kurul üyelerinin katilimiyla Valilik Toplanti Salonu’nda gerçeklestirildi.

Kamu kurum ve kuruluslarinin tüm görevlerini titizlikle yerine getirmeye devam ettigini ve yatirimlarin planlandigi sekilde ilerledigini ifade eden Vali Isin, cari harcamalarda herhangi bir sikinti olmadigini ve hükümetin yatirimlara büyük destek verdigini belirtti.

Isin, 2024 yilinin ilk 6 ayinda 95 projenin tamamlandigini, 56 projenin ihale asamasinda oldugunu, 284 projenin devam ettigini, 111 projeye henüz baslanmadigini ve 16 projenin tasfiye edildigini açiklayarak, “Umarim projelerin tümü 2024 yili sonu itibariyla kazasiz belasiz gerçeklesmis olacaktir. Ilimizde cari harcamalarda herhangi bir sikinti yok. Kamu kurum ve kuruluslarin yatirimlarinda da herhangi bir sikinti yok. Tam tersine, çok büyük finans kaynagi gerektirmeyen konularda hükümetimiz taleplerimizi uygun görmekte ve bu konuda bizlere yardim etmektedir. Dolayisiyla ilimizde aksayan herhangi bir yatirim yok. Ihtiyaç olup da bugün yapilmasi gereken zaruri bir durum yok. Mevcut yatirimlarimiz zamana sarih bir sekilde devam etmektedir" diye konustu.

Kaynak: İHA