Uyusturucu Operasyonunda Yakalanan 18 Kisiden Ikisi Tutuklandi

Afyonkarahisar’da polis tarafindan gerçeklestirilen uyusturucu operasyonunda 8 ayri adrese düzenlenen es zamanli baskinlarda gözaltina alinan 18 kisiden 2’si tutuklandi.

Uyusturucu Operasyonunda Yakalanan 18 Kisiden Ikisi Tutuklandi
Edinilen bilgilere göre, Emirdag Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan, ilçede 8 adrese es zamanli uyusturucu baskini düzenledi.

Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde gerçeklestirilen operasyonda 18 kisi gözaltina alindi. Süphelilerin ev ve is yerlerinde yapilan aramalarda kurusiki tabanca, 17 fisek, 34 gram bonzai, 3,5 gram kenevir tohumu, 29 gram Hint keneviri, 12 metamfetamin uyusturucu madde ile uyusturucu madde kullanimina yarayan çok sayida aparat ele geçirildi. Aramalarda ayrica onaylanmamis çok sayida muhtelif cinsel güç arttirici ürünler ile 5 bin 800 satisa hazir kaçak sigara da bulundu.

Operasyon sonrasi gözaltina alinan 18 süpheliden hakkinda ’hirsizlik’ suçundan hapis cezasi bulunan H.H.P. ile R.Ç. tutuklanarak Bolvadin Kapali Cezaevi’ne gönderilirken, 16’si ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA