Sokak Hayvanlari Için Bir Araya Geldiler

Manisa’da halkin ve sokak hayvanlarinin güvenliginin saglanmasi amaciyla kurulan Sokak Hayvanlari Komisyonu, çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Komisyonun öncülügünde düzenlenen toplantida, sokak hayvanlarina yönelik çalismalarin bütüncül olabilmesi amaciyla ilçe belediyeleri yetkilileriyle görüs alisverisinde bulunuldu.

Sokak Hayvanlari Için Bir Araya Geldiler
Manisa Büyüksehir Belediye Meclisinde alinan kararla kurulan Sokak Hayvanlari Komisyonu, çalismalarina yogun bir sekilde devam ediyor. Komisyon öncülügünde Yunusemre, Sehzadeler, Akhisar, Sarigöl, Alasehir, Saruhanli, Selendi, Turgutlu, Ahmetli, Kirkagaç, Soma, Gördes ve Gölmarmara Belediyeleri yetkilileriyle toplanti gerçeklestirildi.

Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi Ugur Dogan’in baskanlik ettigi toplantida, Nurcan Sarkin Zeyrek de hayvanseverlere eslik etti. Toplantiya ayrica Manisa Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskani Erhan Ince, Saglik Isleri Koordinatörü Derya Hüner, Cumhuriyet Halk Partisi Il Baskan Yardimcisi Dilek Ögren, Meclis Üyeleri ve Manisa HAKDEM Baskani Reyhan Elbirliler katildi.



“Tüm canlilara saygi ilkesiyle hareket edilecek”

Toplantida, “Kisirlastirma Seferberligi” kapsaminda Büyüksehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasinda sahipsiz hayvan nüfusunun kontrol altina alinma ve rehabilitasyon konulari görüsüldü. Bunun yani sira, sahipsiz can dostlarimiza yönelik verilmesi planlanan hizmetlerin daha verimli olabilmesi amaciyla istisarelerde bulunuldu. Çalismalarin bütüncül olarak devam etmesi için paydaslarla sik sik bir araya gelinecegi belirtilirken, tüm canlilara saygi ilkesiyle hareket edilecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA