Medical Point, 100 Bine Yakin Yabanci Hastaya Sifa Oldu

Saglik turizmi çalismalarini hizlandiran Medical Point Hastaneler Grubu, bugüne kadar yaklasik 100 bin hastayi iyilestirdi. Veysi Kubba, “Dünya standartlarinda hizmet sunmanin gururunu yasiyoruz” dedi.

Medical Point, 100 Bine Yakin Yabanci Hastaya Sifa Oldu
Saglik sektöründeki 25 yillik tecrübesi ile kaliteli saglik hizmetinden ödün vermeyen Medical Point Hastaneler Grubu, her geçen gün artan saglik turizmi çalismalariyla binlerce yabanci hastaya umut oluyor. Robotik cerrahi, kisisellestirilmis tip, yapay zeka destekli teshis, büyük veri analizini içeren Saglikta 5.0 mottosu ile uluslararasi hizmet veren Medical Point Hastaneler Grubu, kuruldugu günden bu yana yaklasik 100 bin yabanci hastayi iyilestirdi.

Ingiltere, Amerika, Libya

Medical Point Hastaneler Grubu; basta Ingiltere, Amerika ve Libya’dan gelen hastalara Ortopedi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Onkoloji ve Hematoloji bölümleri agirlikli tedavi hizmeti sundu. Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Baskan Vekili Veysi Kubba, uluslararasi bir marka olmanin gururunu yasadiklarini ifade ederek, “Basta Ingiltere, Amerika ve Libya’dan gelen hastalarimiza dünya standartlarinda hizmet sunmanin gururunu yasiyoruz. Bölümlerimizde uzman kadromuzla hastalarimizin sagligina kavusmalari için özveriyle çalisiyoruz. Amacimiz, ileri teknoloji ve uzmanlik gerektiren tedavileri, yüksek kaliteli saglik hizmetleri ile birlestirerek daha fazla hastaya ulasmaktir.” dedi.

Kubba, saglik turizmi alaninda hizla büyüyen Medical Point Hastaneler Grubu’nun, hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutmayi hedefledigini vurgulayarak, “Saglikta güvenilir ve tercih edilen bir marka olma yolunda ilerlemeye devam edecegiz.” diye konustu.



Kakakistan’a sifa köprüsü

Kazakistan Almati’da açilan saglik ofisiyle çalismalarini hizlandiran Medical Point Hastanesi Grubu, uzman hekim kadrosuyla Kazakistanli hastalara da sifa dagitacak. Geçtigimiz günlerde IEÜ Medical Point Hastanesi’ni ziyaret eden Kazakistanli hekimler, Kadin Hastaliklari ve Dogum Bölümü’nden Doç. Dr. Funda Göde, Op. Dr. Lyudmyla Kadioglu, Op. Dr. Pinar Tugçe Özer, Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Mehmet Gökçü’den egitim aldi. Kazakistan’la kurulan bu sifa köprüsünün farkli isbirliklerine de kapi açacagini ifade eden Veysi Kubba, “Saglik ofisimizde, belirli günlerde Kazakistan’a giden uzman hekimlerimiz en güncel ve en etkili tedavi yöntemlerini Kazakistanli hastalar ile paylasiyor. Bu sifa köprüsü iki ülke arasindaki bilgi ve tecrübe paylasimini güçlendirecek önemli bir adimdir. Gelecekte farkli isbirliklerine de kapi açilacagina inaniyorum.” diye konustu.

Kaynak: İHA