KAYMEK, YKS Tercih Sürecinde Gençlerin Yaninda

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi, üniversite adaylarina YKS tercih sürecinde ücretsiz danismanlik hizmeti sunuyor.

KAYMEK, YKS Tercih Sürecinde Gençlerin Yaninda
KAYMEK A.S. Huzur Çinari Aile Danismanlik ve Rehberlik Merkezi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonuçlarina göre üniversite tercihi yapacak gençlere her yil oldugu gibi bu yil da danismanlik hizmeti veriyor. Yogun bir maratonu Büyüksehir Belediyesi KAYMEK A.S.’nin ücretsiz kurs ve rehberlik hizmetleri ile daha rahat bir sekilde tamamlayan ve üniversite hayallerine bir adim daha yaklasan gençlerin dogru tercih yapabilmesi için rehberlik hizmetini baslatan Büyüksehir, 25 Temmuz-2 Agustos tarihleri arasinda YKS Tercih Danismanligi hizmeti verecek. Büyüksehir Belediyesi, ögrencilere ve ailelerine yönelik ücretsiz danismanlik için Hunat Hatun Medresesi, KAYMEK Ihtisas Merkezi ve Beyazsehir Sosyal Yasam Merkezi olmak üzere üç merkezi belirledi.

Rehber ögretmenler esliginde, gençlerin tercihlerini kolay ve isabetli bir sekilde yapmalari için üç merkezde 10.00 - 20.00 saatleri arasinda ücretsiz tercih danismanligi hizmetinden, YKS tercih sürecinde olan ve dileyen tüm vatandaslar yararlanabilecek. Büyüksehir’in YKS Tercih Danismanligi hizmeti ile ilgili detayli bilgiye ise 0534 276 67 41 numarali telefon üzerinden erisilebilecek.
Kaynak: İHA