Gölbasi Belediyesinden Ücretsiz Evde Bakim Hizmeti

Ankara’nin Gölbasi Belediyesi, ücretsiz evde bakim hizmetiyle yasli, engelli ve bakima muhtaç vatandaslarin yaninda oluyor.

Gölbasi Belediyesinden Ücretsiz Evde Bakim Hizmeti
Gölbasi Belediyesi, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, vatandaslarinin her türlü ihtiyacina çözüm üretmeye devam ediyor. Belediye tarafindan, ilçede yasayan yasli, engelli ve bakima muhtaç vatandaslarin yasam kalitesini artirmak amaciyla evde bakim hizmeti veriliyor.

Evde bakim hizmeti kapsaminda Saglik Isleri Müdürlügü’ne bagli alaninda uzman ekipler pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçümü, seker ölçümü gibi birinci basamak saglik hizmetlerini vatandaslarin evlerinde yapiyor. Araliklarla gerçeklestirilen ücretsiz evde bakim hizmetlerinden yas siniri olmaksizin tüm vatandaslar yararlanabiliyor

“Saglikli bir Gölbasi için gece gündüz çalisacagiz”

Gölbasi Belediye Baskani Yakup Odabasi, evde bakim hizmetinin önemine deginerek, sunlari kaydetti:

"Yasli ve bakima muhtaç vatandaslarimizin huzur içinde yasamlarini sürdürebilmeleri için elimizden geleni yapiyoruz. Onlarin sagligi ve mutlulugu bizim için her seyden önemli. Basvuru yapan vatandaslarimizin evlerine giden saglikçilarimiz, birinci basamak saglik hizmetini onlara ulastiriyor. Ayrica hasta nakil araçlarimizla da vatandasimizin hizmetine kosuyoruz. Bu hizmetlerimizle, onlarin yaninda olmaktan ve hayatlarini kolaylastirmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gölbasi’nda kimse yalniz degil, belediyenin tüm imkânlariyla vatandasimizin yanindayiz. Saglikli bir Gölbasi için gece gündüz çalisacagiz."

Evde bakim hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaslar, (0 312) 485 54 30 numarali telefondan basvuru yapabiliyor.
Kaynak: İHA