Dereceye Giren Güresçilerden Osmanli Ocaklari Genel Baskani Canpolat'a Ziyaret

Istanbul’da dereceye girerek Türkiye Sampiyonasi’na katilmaya hak kazanan güresçiler, Osmanli Ocaklari ve Ocak Partisi Genel Baskani Kadir Canpolat’i ziyaret etti.

Dereceye Giren Güresçilerden Osmanli Ocaklari Genel Baskani Canpolat'a Ziyaret
Türkiye Güres Federasyonu tarafindan Istanbul’da düzenlenen güres müsabakasinda dereceye girerek Türkiye Sampiyonasi’na katilmaya hak kazanan güresçiler, Ankara’da kendilerine konaklama imkani saglayan Osmanli Ocaklari ve Ocak Partisi Genel Baskani Kadir Canpolat’a tesekkür ziyaretinde bulundu. Canpolat’i makaminda ziyaret eden Antrenör Tarik Özdemir ve güresçilerden Istanbul il 1.’si Muhammed Sabri Korkmaz, Istanbul il 2.’si Saad Vakkas Delibayir, Istanbul il 2.’si Muhammet Burak Arslan, Istanbul il 3.’sü Atanur Dogan Kalin ve Istanbul il 3.’sü Yusuf Emin Hafo, çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

Canpolat, Serbest Güres Türkiye Sampiyonasi güresçilerinin elde ettigi basarilarla iftihar ettigini söyledi.

Güresçilerin gösterdigi performanstan mutlu oldugunu dile getiren Canpolat, "Ata sporumuz güresin yasatilmasi ve gelecek nesillere aktarilmasi bizim için oldukça önemlidir. Bu basarilarin devami için biz de üzerimize düseni yapacagiz. Dereceye giren girmeyen tüm sporcularimizi kutlarim. Gençlerin gelecekte de büyük basarilara imza atacaklarina inaniyorum" dedi.

Genç güresçiler ile toplu fotograf çektiren Kadir Canpolat, güresçilere spor hayatlarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA