BUSKI'de Toplu Sözlesme Yapmaya Yetkili Sendika Belediye Is Oldu

Belediye Is Sendikasi Örgütlenme Uzmani Erdal Kutlu, 18 Temmuz 2024 tarihinden itibaren BUSKI’nin kadrolu emekçilerinde toplu sözlesme yapmaya yetkili sendikanin Belediye Is Sendikasi oldugunu söyledi.

BUSKI'de Toplu Sözlesme Yapmaya Yetkili Sendika Belediye Is Oldu
BUSKI önünde toplanan Belediye Is Sendikasi üyeleri, yaptiklari basin açiklamasiyla mutluluklarini dile getirdi. Bursa Su ve Kanalizasyon Isletmesi Genel Müdürlügü (BUSKI) kadrolu emekçilerinin önemli bir karara imza attigini belirten Belediye Is Sendikasi Örgütlenme Uzmani Erdal Kutlu, "Çalisanlar, ’benim sendikam Belediye-Is’ dedi.

18 Temmuz 2024 tarihinden itibaren BUSKI kadrolu emekçilerinde toplu sözlesme yapmaya yetkili sendika Belediye Is Sendikasi’dir. Degerli BUSKI emekçileri evinize yuvaniza Belediye-Is’e hos geldiniz. Örgütlenme sürecinde BUSKI emekçisinin mücadelesine omuz veren el uzatan, sahada ekmegini büyütme mücadelesi veren, ter döken tüm emekçilere tesekkür ederiz. Sag olun var olun. Sizin destekleriniz mücadele azminiz ve kararliliginiz karsisinda hiç bir güç duramaz. Soframizi büyütmek, alin terimizin karsiligini almak, çagdas çalisma ve yasama sartlari için, isçi ile isveren arasinda köprü olmak için, yüzleri gülümseten Bursa için emekçilerde, Belediye-Is’te hazir" diye konustu.

Belediye-Is Sendikasi’nin Bursa’da Nilüfer Belediyesi ile baslattigi örgütlenme atagini BUSKI ile devam ettirdigini belirten Kutlu, "Bundan sonraki süreçte, BINTED basta olmak üzere Bursa Büyüksehir Belediyesine bagli tüm sirketlerde üyelik çalismalarimiz devam edecek. Biz birlikte güçlüyüz. Tüm emekçi dostlarimizi büyük Belediye-Is ailemize davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA