Bursa'da Kagit Ve Elyaf Fabrikasinda Büyük Yangin

Bursa’nin Yildirim ilçesinde kagit ve elyaf üretiminin yapildigi fabrikada yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangin sebebiyle çevredeki evler bosaltilirken; yangina itfaiye araçlarinin yaninda Toplumsal olaylara müdahalede kullanilan Bursa Emniyetinin TOMA ve Tarim As’nin sulama tankerleri de müdahale ediyor.

Bursa'da Kagit Ve Elyaf Fabrikasinda Büyük Yangin
Edinilen bilgiye göre, Vakifköy Mahallesinde bulunan kagit ve elyaf üretimi yaptigi ögrenilen bir fabrikada saat 10.00 sularinda baslayan yangin kisa sürede büyüdü. Bina boyunca yükselen alevler sebebiyle yanginin siçramasi ihtimali gözetilerek çevredeki evler tahliye edildi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edilirken yanginin oldugu fabrikaya yakin mesafede bulunan Bursa Il Emniyet Müdürlügü Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü’nde konumlanan toplumsal olaylara müdahalede kullanilan TOMA araçlari ilk müdahaleyi yapti.

Büyüksehir Belediyesi Tarim As.’nin sulama tankerleri ve çok sayida ekiple müdahale edilen fabrika yangininin kontrol altina alinmaya çalisildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA