Bu Proje Çayirova'nin Spor Altyapisini Güçlendirecek

Çayirova’ya kazandirilan Kapali Spor Salonu ve Sporcu Fabrikasi projesi, 7’den 70’e herkese hizmet verecek. Projenin tamamlanmasinin ardindan 9 branstan sporcu ayni anda spor yapabilecek.

Bu Proje Çayirova'nin Spor Altyapisini Güçlendirecek
Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, Kapali Spor Salonu ve Sporcu Fabrikasi projesini yerinde inceledi. Yüzde 80 ilerleme oranina sahip ve bittigi zaman Çayirova’ya spor altyapisi alaninda seviye atlatacak olan Kapali Spor Salonu ve Sporcu Fabrikasi, Atatürk Mahallesi’nde yükselmeye devam ediyor. Bünyamin Çiftçi, projenin tamamlanmasinin ardindan 9 branstan sporcunun ayni anda spor yapabilecegi proje hakkinda, "Çayirova’ya kazandirmayi hedefledigimiz ikinci kapali spor salonu ve sporcu fabrikamizin insaat ilerleme oraninda yüzde 80’e ulasmis durumdayiz. Insallah en kisa zamanda insaatimizi tamamlayacagiz ve Çayirova’mizda yasayan 7’den 70’e her bir vatandasimizin buraya gelip spor yapmasina imkan saglayacagiz. Kapali Spor Salonu ve Sporcu Fabrikamiz özellikle bölgemizde bir ilki gerçeklestirecek ve her bir bireyimizin istedigi bransta spor yapmasina imkan saglayacak. Yüzde 80’lik çalismayi tamamladik ve kalan çalismalari da yaptiktan sonra, salonumuzu ilçe sakinlerimizin hizmetine açacagiz. Ayni anda 9 branstan antrenman yapilabilecek bir spor salonu insa ediyoruz. Çayirova’miza hayirli ugurlu olsun" dedi.

Çayirova’nin ikinci kapali spor salonu olmasi özelligini tasiyan proje, ilçenin spor altyapisini güçlendirecek ve Çayirova’dan yildiz sporcularin yetismesine imkan saglayacak. Kapali Spor Salonu ve Sporcu Fabrikasi projesinin tamamlanmasinin ardindan 9 bransta mücadele eden tüm sporcular, salon içerisinde ayni anda antrenman yapma imkani bulacak. Sadece çocuklara ve gençlere degil, ayni zamanda da tüm Çayirovalilara hizmet verecek proje, en kisa sürede tamamlanarak, Çayirova halkinin kullanimina açilacak.
Kaynak: İHA