Bodrum Belediyesi'nden Üniversite Tercih Danismanligi Hizmeti

Bodrum Belediyesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonrasinda üniversite tercihi yapacak adaylara “ücretsiz” tercih danismanlik hizmeti sunuyor.

Bodrum Belediyesi'nden Üniversite Tercih Danismanligi Hizmeti


Bodrum Belediyesi egitim ögretim destekleri kapsaminda YKS sonrasinda üniversite tercihi yapacak adaylara alaninda uzman kisilerce rehberlik hizmeti verecek. 25 Temmuz-2 Agustos 2024 tarihleri arasinda sunulacak hizmet, Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi ile Turgutreis Sevket Sabanci Kültür ve Sanat Merkezinde hafta içi her gün 09.00-17.00 saatleri arasinda gerçeklestirilecek.

“Egitim destekleri artarak devam edecek”

Bodrum Belediye Baskani Tamer Mandalinci, “Üniversite tercihi, gençlerimizin gelecegini sekillendiren önemli adimlardan bir tanesidir. Bu dönemde onlarin yaninda olarak dogru ve bilinçli tercihler yapmalarina yardimci olmak istiyoruz. Uzmanlarimizla birlikte ögrencilerimize en iyi sekilde danismanlik yapacagimiza inaniyoruz. Belediye olarak gençlerimizin egitim hayatlarina destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Egitime ve ögrencilerimize verdigimiz destekler artarak devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA