Baskan Yardimcisi Suvari Açiklamasi 'Isine Dört Elle Sarilanlarin Sonuna Kadar Arkasindayiz'

-Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari, yaz döneminde yaklasik 1 milyon 200 bin kisinin hizmet aldigi Kusadasi Belediyesi içinde huzursuz bir çalisma ortami olusturulmasina ve hizmet engelleyici davranislara asla müsamaha göstermeyeceklerini belirtti.

Baskan Yardimcisi Suvari Açiklamasi 'Isine Dört Elle Sarilanlarin Sonuna Kadar Arkasindayiz'


Belediye Baskan Yardimcisi Seyfi Seyhan Suvari yaptigi açiklamada, “Isçinin örgütlenme hakkina her zaman saygi duyduk, ancak bu hosgörülü ve demokrat durusumuz, bazi çevre ve kisilerce suiistimal edildi. Bugün gelinen noktada bizim bu demokrat durusumuz bazi iyi niyetli olmayan kisilerce belediye içinde çalisma barisini bozma girisimlerinin gerekçesi haline getirildi.

Her gün 20-25 personel ise gelmez oldu. Biz her zaman isçinin yaninda olan bir yönetim olduk. Baskanimiz Ömer Günel’in önerisi ile bugün sahada çalisan personelin en düsük maasi 34 bin TL’dir. Bizim asli sorumlulugumuz Kusadasi’na en iyi sekilde hizmet etmektir. 1 milyon 200 bin kisiye hizmet götürdügümüz yaz sezonunda bizimle ayni hizmet anlayisini paylasmayanlarla pek tabi yollarimizi ayiracagiz. Ama isine dört elle sarilana da sonuna kadar sahip çikacagiz. Belediyemizde çalisma barisini bozan davranislar ve girisimler istemiyoruz. Is disiplinini bozanlari ve bunu tesvik edenleri titizlikle takip ediyoruz. Biz tüm benligimiz ile kentimize hizmet etmeye devam edecegiz. Bunu bozmaya çalisan her kim ya da kimler olursa olsun müsaade etmeyecegiz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA