Arkadasiyla Iddiaya Girdi, 50 Bin TL Degerindeki Telefonunu Kirdi

Izmir’de yasayan Gani Güleç, kullandigi cep telefonuna ekran koruyucu ve koruma kilifi taktirdigi telefoncu arkadasinin ‘kirilirsa en üst modelini hediye edecegim’ sözü üzerine yaklasik 50 bin TL degerindeki telefonunu yere firlatip kirdi. O anlari kayit altina alip sosyal medya hesabindan paylasan Güleç, 90 bin TL degerindeki yeni telefonuna kavusmak için arkadasinin sözünü tutmasini bekliyor.

Arkadasiyla Iddiaya Girdi, 50 Bin TL Degerindeki Telefonunu Kirdi
Izmir’in Konak ilçesinde fotograf makinesi satan esnaf Gani Güleç (38), telefoncu arkadasi Yasar Cosar’a (40) kullandigi telefonu için ekran koruyucu ve koruma kilif taktirdi. Cosar’in ‘bu telefon kirilmaz, kirilirsa en üst modelini hediye edecegim’ demesi üzerine Güleç, yaklasik 50 bin TL degerindeki kullandigi telefonunu yere firlatarak kirdi ve o anlari sosyal medya hesabinda paylasti. Telefonun arka cam kisminin kirilmasi üzerine Gani Güleç, arkadasi Cosar’a sözünü hatirlatarak ‘yaklasik 90 bin TL’ degerinde olan yeni telefonu istedi. Cosar ise verdigi sözü tutacagini belirtti.

Iki arkadas yan yana gelerek o anlari anlatti.

"Durumu abarttim"

Yasar Cosar ile çocukluk arkadasi oldugunu belirten Gani Güleç, “Arkadasim dükkanini yeni açmisti. Benim sosyal medyada takipçim çok oldugu bana ‘kiliflari reklam yapar misin?’ dedi.

Ben de ‘bu kiliflarin neyi var?’ dedim. Arkadasim da ‘kilif ve cam kirilmaz’ dedi.

Ben biraz yanlis anladim ve durumu abarttim. ‘Cihazi yere vururum, eger kirilirsa kullandigim telefonun en üst seviyesini alirim’ dedim. Arkadasim da ‘seve seve alirim’ dedi.

Simdi bana telefonumun yeni modelini alacak. Yeni telefonumu bekliyorum” diye konustu.



“20. Kattan düsmeye esdeger”

Telefoncu Yasar Cosar ise “90 bin TL degerindeki telefon söz konusu olunca içime bir ukde düstü. Yeni telefonu almak için elinden gelen her seyi yapacak diye düsündüm ve yapti da. Fakat onun cani sag olsun. Biz sözümüzü verdik ve tutacagiz. Bu ürünler zaten koruma amaçli. Elden, ufak tefek düsmelerde ve sert düsmelerde de telefonu korurdu. Ancak Gani’nin telefonu alma azmi, telefonun arka caminin kirilmasina sebep oldu. Gani’ni telefonu yere firlatmasi en az 20. kattan düsmeye esdeger bir firlatma. Ona ragmen bile telefonun hala çalisiyor olmasi bizim için sevindirici” cümlelerine yer verdi.
Kaynak: İHA