Ankara'da Iki Kamyonun Çarpistigi Kazada 3 Kisi Yaralandi

Ankara’da yük indirmek için geriye dogru manevra yapan kamyona, arkadan gelen baska bir kamyon çarpti. Güvenlik kamerasina yansiyan kazada 3 kisi yaralandi.

Ankara'da Iki Kamyonun Çarpistigi Kazada 3 Kisi Yaralandi
Kaza, saat 15.00 siralarinda Yenimahalle ilçesi Abdul Halik Renda Caddesi’nde meydana geldi. Yapi malzemelerinin bulundugu depoya yük indirmek için geri manevra yapan bir kamyona, o esnada yoldan geçen baska bir kamyon çarpti. Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kazada nedeniyle araç sürücüleri ile yük indirilen kamyonun kasasinda bulunan bir kisi yaralandi. Hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenilen yaralilarin hastanede tedavi atina alindigi ögrenildi. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.

"Bu soruna bir çözüm bulmalari lazim"

Kazanin taniklarindan Veysel Bekmezci, "Ambar kamyonumuz malzeme getirmisti. Çok fazla malzeme oldugu için geri gelerek giriyordu içeriye. O sirada diger sürücü geliyordu. 100 metrelik bir fren izi olmasina ragmen duramadi ve çarpti. Kamyon kasasindaki kisi savrularak yere düstü. Saglik ekiplerine haber verdik. Yaralilara yardim ettik. 3 yarali vardi. Birisinin durumu kötüydü. Ilk ona müdahale ettik. Sonra da diger yaralilara müdahale ettiler. Burada 1 hafta içerisindeki 2 kaza bu. Bu soruna bir çözüm bulmalari lazim" dedi.

Kaynak: İHA