Yapacagin Tercihle Gelecegine Deger Kat

2024 Yüksekögretim Kurumlari Sinavi puan ve siralama sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan, Düzce Üniversitesi Atatürk Egitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek “Düzce Üniversitesi Tanitim Günleri” 24-25-26 Temmuz 2024 tarihlerinde 10.00-16.00 saatleri arasinda gerçeklestirilecek.

Yapacagin Tercihle Gelecegine Deger Kat
Üniversite ögrencisi adaylarinin Düzce Üniversitesi’ni daha yakindan taniyabilmesi amaciyla düzenlenecek tanitim günlerinde adaylar; Düzce Üniversitesi’nin akademisyenleri ve idari personellerinden, Düzce Üniversitesi’nin egitim ögretim faaliyetlerini, bilimsel ve sanatsal çalismalarini, basarilarini, sosyal ve sportif aktivitelerini, uygulama imkanlarini ve ögrencilere sunulan imkanlari ögrenme firsati bulacak.

Üç gün boyunca sürecek olan “Düzce Üniversitesi Tanitim Günleri’nde ögrenci adaylari, egitim görmek istedikleri programlar hakkinda bilgi sahibi olabilecek, Düzce Üniversitesi’nin nitelikli ögrenci yetistirme ve nitelikli egitim sunma vizyonunu taniyacak. Ögrencilerin, dogru tercih ve kariyer planlamasi ile egitim ögretim hayatlarinin geri kalaninda yol gösterici olmayi hedeflendigi Düzce Üniversitesi Tanitim Günleri’nde, ögrenci adaylari Düzce Üniversitesi hakkinda aklindaki tüm sorulari yanitlama firsati yakalayacak.

Akademisyenlerin tecrübeleri ve yönlendirmeleriyle dogru üniversite ve dogru meslek tercihleri için sizleri tanitim günlerine bekliyoruz.
Kaynak: İHA