'Üniversite Kaydina Gelecek Ögrencilerin, Balikesir Büyüksehir Yaninda'

“Gelecegin yolunda, Büyüksehir yaninda” sloganiyla üniversite sinavina giren gençlere, tercih döneminde faydali olabilmek adina Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, 20 ilçede tercih noktalari açiyor. 24 Temmuz-2 Agustos günleri boyunca her gün uzman egitmenler, 09-18 saatleri arasinda gençlere tercih destegi verecek.

'Üniversite Kaydina Gelecek Ögrencilerin, Balikesir Büyüksehir Yaninda'
Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, gençlerin hayat yolunda önemli bir kavsak olan üniversite tercihlerini; en dogru ve akilci sekilde yapmalarini saglamak adina 20 ilçede tercih noktalari olusturuyor. “Gelecegin yolunda, Büyüksehir yaninda” sloganiyla hayata geçirilen proje kapsaminda gençlere en faydali sekilde tercih destegi verilmesini saglamak amaciyla özel bir egitim kurumu ile is birligi yapan Balikesir Büyüksehir Belediyesi, uzman ögretmenler esliginde 24 Temmuz-2 Agustos günleri boyunca her gün 09 -18 saatleri arasinda hizmet verecek. 20 ilçede bulunan tercih noktalarina gelen ögrenciler, Büyüksehir Belediyesi’nin destegiyle kendileri için en güzel tercihleri yapacak.

“Bizim en büyük mirasimiz, onlarin gelecegi”

Gençlerin gelecegini en iyi sekilde tasarlamalari ve en dogru tercihleri yapabilmeleri için bu hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Baskan Ahmet Akin “Balikesir’imizin kiymetli evlatlari, her seyin en güzelini hak ediyor. Onlar için önem arz eden bu dönemde yanlarinda olarak üniversite tercihlerini uzman ellerle birlikte yapmalarini sagliyoruz. Gençlerimiz; okusun, hayallerine kavussun. Bizim en büyük mirasimiz, onlarin gelecegi. Hepsinin yüzünü güldürecek güzel bir tercih dönemi geçirmelerini ve gönüllerindeki üniversiteye gitmelerini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA