(Özel) Bursa'da Esi Benzeri Görülmemis Kaçis Hikayesi

Bursa’da 37 farkli suçtan hakkinda 31 yil 8 ay kesinlesmis hapis cezasi bulunan zanli, bir restoranda garson olarak çalisirken yakalandi. Suç makinasinin film gibi kaçis hikayesi ise soke etti. Zanlinin yerde buldugu sahte kimlik ile 2 yil boyunca kaçtigi ortaya çikti. Sahsin restoranda yakalanma ani güvenlik kamerasina yansidi.

(Özel) Bursa'da Esi Benzeri Görülmemis Kaçis Hikayesi
Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri, il genelinde aranan kisileri yakalamak için çalismalarina araliksiz devam ediyor. Son olarak yapilan çalismada, dolandiricilik ve hirsizlik basta 37 farkli suçtan hakkinda 31 yil 8 ay kesinlesmis hapis cezasi ve 23 farkli dosyadan ifade sebebiyle aranan M.N.’yi yakalamak için genis çapli sorusturma baslatti. Kiliktan kiliga giren polis, süpheliyi arastirdiginda merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi’nde bulunan evine gitmedigini tespit etti.

Yerde buldugu kimlik ile polisten 2 yildir kaçmis

Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri, suç makinasi M.N.’nin sahte bir kimlikle Bursa’da bir restoranda çalistigi bilgisini edindi.

Polis restorana müsteri gibi girdi

Sivil ekip, restorana müsteri gibi girdi. Masaya oturan polisler, daha sonra en uygun zamanda M.N. oldugunu degerlendirdigi süpheliyi restoran içerisinde yakaladi. Süpheliyi dükkandan ekip otosuna götüren polis sorguya aldi. Zanli daha fazla direnemeyerek gerçek kimliginin M.N. oldugunu itiraf etti.

2 senedir kaçmis, yakalandigi yer polisi bile sasirtti

Çalistigi isyerinde gözaltina alinan M.N. Asayis Sube Müdürlügü’ne getirildi.

Sorusturmayi da derinlestiren ekipler, suç makinasinin 2 yildir evine gelmedigini, yerde buldugu M.Y. isimli kisinin kimligi ile polis ile jandarma uygulamalarindan geçtigini ve yakalanmamasi için Yalova ve Bursa’da sigortasiz çalistigini tespit etti. Evine gitmeyen sahsin çalistigi isyerine yakin yerde bir otelde kaldigi ögrenildi.

Film sahnelerini aratmayan yakalanma ani güvenlik kamerasinda

Polisin elde ettigi restorana ait güvenlik kamerasinda, süphelinin müsterilere yemek servisi yaptigi ve o sirada sivil ekiplerin tedbirli sekilde sahsi yakaladiklari ve dükkandan çikardiklari görüldü.

Mahkemeye sevk edilen sahis tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA