Merkezefendi Belediyesi Uzman Ögretmenlerle Gençlerin YKS Tercihlerine Danismanlik Yapacak

Merkezefendi Belediyesi, gençlerin gelecegine katkida bulunmak için Yüksekögretim Kurumlari Sinavi tercih sürecinde ücretsiz tercih danismanligi hizmeti sunacak. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Sevgili ögrencilerimizin, en dogru tercihi yapmasina yardimci olmak amaciyla YKS Tercih Danismanligi hizmetimiz ile yanlarinda olacagiz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi Uzman Ögretmenlerle Gençlerin YKS Tercihlerine Danismanlik Yapacak


Geçtigimiz günlerde açiklanan YKS sonuçlarinin ardindan Merkezefendi Belediyesi gençlerin dogru tercih yapmasina katki saglamak amaciyla tercih danismanligi hizmeti sunacak. Uzman ögretmenler, ögrencilerle bire bir görüsmeler yaparak onlarin ilgi ve yetenekleri dogrultusunda en uygun tercihleri belirlemelerine yardimci olacak. YKS Tercih Danismanligi hizmeti, 23 Temmuz-27 Temmuz tarihleri arasinda Merkezefendi Kültür Merkezi’nde, 29 Temmuz-2 Agustos tarihleri arasinda Merkez Kütüphane’de gerçeklestirilecek.

“Gençlerimizin her zaman yanindayiz”

Gençlerin egitim hayatlarinda dogru kararlar vermelerinin kendileri için de büyük önem tasidigini söyleyen Baskan Dogan, “Belediye olarak, egitime her zaman destek verdik, katkida bulunduk. Gelecegimizin teminati ögrencilerimizin maddi, manevi her zaman yanindayiz. Uzman ögretmenlerimiz, her ögrencinin bireysel ihtiyaçlarini ve hedeflerini göz önünde bulundurarak, onlara en uygun tercihleri yapmalarinda destek olacaklar. Kiymetli ögrencilerimizi bu hizmetimizden yararlanmalari için Merkezefendi Kültür Merkezimize ve Merkez Kütüphanemize bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA