Manavgat'ta 'Side Kültür Günleri' Firtinasi Esti

Manavgat Belediyesi tarafindan 19-20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Side Kültür Günleri sona erdi.

Manavgat'ta 'Side Kültür Günleri' Firtinasi Esti
Etkinlikler, Bahtiyar Memili ve Emrah Altintoprak gibi degerli isimlerin katilimiyla baslayan söylesilerle renklendi. Ayrica Gülay, Atilla, Onur Gök Orkestrasi, Ritaband, Grup Nova, Derinsu Hazal Kaya, Lamajör ve Akdeniz Vokal gibi birbirinden özel konserlerle kültür günlerinin zengin programi dinleyicilere unutulmaz anlar yasatti.

“Sanatseverler Side Kültür Evi’nde bulustu”

Manavgat Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kosta Kortidis’in moderatörlügünde Bahtiyar Memili ve Emrah Altintoprak ile yapilan söylesiler, kültür günlerinin amacina uygun olarak edebiyat, sinema ve sanat dünyasina dair derinlemesine sohbetlerle dolu dolu geçti. Katilimcilar, bu degerli sanatçilarin deneyimlerinden ve bakis açilarindan ilham alarak keyifli zaman geçirdiler.

Konserler

Müzikseverler ise Gülay, Atilla, Onur Gök Orkestrasi ve Akdeniz Vokal’in sundugu muhtesem performanslarla cosku dolu anlar yasadilar. Ritaband, Grup Nova, Derinsu Hazal Kaya ve Lamajör gibi genç ve dinamik gruplarin konserleri ise genis bir müzik yelpazesi sunarak her zevke hitap etti.

“Tiyatroyu sürdürülebilir kilmak istiyoruz”

Side Kültür Günleri kapsaminda Bahtiyar Memili ve Emrah Altintoprak söylesisinin ardindan açiklamalarda bulunan Manavgat Belediye Baskani Niyazi Nefi Kara, Manavgat’ta kent tiyatrosunu sürdürülebilir kilmak istediklerini söyledi.

Baskan Kara, “Sizleri burada görmek bizleri çok mutlu etti. Bizim amacimiz kent tiyatrosunu sürdürülebilir kilmak, kurumsal hale getirmek ve Manavgat’tan dünyaya sizler gibi degerli sanatçilar yetistirmek. Bu kadar duygu yüklü bir toplum için tiyatronun çok uygun oldugunu düsünüyorum. O sanatçilarin, bu topraklardan çikacagini biliyoruz. Bizleri kirmayip geldiginiz için çok tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA