Küfür Etmemeleri Için Uyardigi Kisiler Evini Kursunlayip Tas Yagmuruna Tuttu

Ankara’da 4 kisilik bir grup, küfür etmemeleri için kendilerini uyaran adamin evine tasli ve silahli saldiri gerçeklestirdi. O anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Küfür Etmemeleri Için Uyardigi Kisiler Evini Kursunlayip Tas Yagmuruna Tuttu
Olay, dün saat 15.00 siralarinda Pursaklar’da meydana geldi. Sehit Salim Akgül Caddesi üzerinden geçen dügün konvoyundaki kisiler markete girmek için durdu. Bu sirada konvoydakilerin küfürlü konusmasindan rahatsiz olan Burak Özdemir (26), evinin balkonundan uyarida bulundu. Uyari üzerine Özdemir ile konvoydaki 4 kisi arasinda tartisma çikti. Tartismanin alevlenmesi üzerine saldirganlar, Özdemir’in birinci kattaki evinin camlarini tasla kirdi. Bununla da yetinmeyen saldirganlar eve tabancayla iki kez ates etti. Kursunlar, evin balkonuna ve camlarina isabet ederken, olayda sans eseri yaralanan olmadi. Bölgeden ayrilan saldirganlarin yakalanmasi için polis tarafindan çalisma baslatildi. Tehditler ve küfürler savuran sahsilarin o anlari anbean kameraya yansidi.

“Kursun odamin caminin isabet etti”

Olayla ilgili konusan Burak Özdemir, ”Evdeyken asagidan sesler duydum. 5-6 dakika müdahale olmadim. Agiza alinmayacak hakaretlerden sonra cama çikip uyardik. ‘Sen niye camdan çikip müdahil oluyorsun’ dediler. Direkt evi taslamaya basladilar. Damat oldugunu ögrendigimiz sahis silahla eve sikmis. Kursun benim istirahat ettigim yattigim odamin caminin isabet etti. Ifademizi verdik, sikayetçi olduk. Bundan sonraki süreci takip edecegiz. Bizi tehdit ettiler. Küfürler ve hakaretler söz konusu. Böyle magandalardan herkes korkar” dedi.

Kaynak: İHA