GSB Basarili Ögrencileri Vizyon Kamplari'nda Bulusturuyor

Gençlik ve Spor Bakanligi’nin düzenledigi kamp programi ile Türkiye’nin dört bir yanindan, farkli bölümlerden basarili gençler Vizyon Kamplari’nda bulusuyor.

GSB Basarili Ögrencileri Vizyon Kamplari'nda Bulusturuyor
Gençlik ve Spor Bakanligi bu yil ilk kez düzenledigi Vizyon Kamplari projesi ile yine basariyi ödüllendiriyor. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlügü tarafindan Seyri Antep Gençlik Kampinda düzenlenen kamplarda, basarili gençler yeni nesil bir vizyonla bulusuyor. 18-24 yas araliginda bulunan ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nda ilk 5 bine giren ögrenciler ile TÜBITAK 2209-A Üniversite Ögrencileri Arastirma Projeleri Destekleme Programi’nda destek almaya hak kazanan gençler için tasarlanan Vizyon Kamplari, yetkinlik gelistiriyor, iletisimi güçlendiriyor, dinlendiriyor, eglendiriyor, yeni kazanimlar sagliyor.

Yeni fikirlerin üretildigi kampta gençler, alaninda uzman egitmenler ve akademisyenler ile bulusuyor; tasarim odakli düsünce, bilimsel temelli arastirma, duygu dostu iletisim yaklasimi ve öz-düzenleme yoluyla ögrenme gibi basliklarda egitimler veriliyor.

Tasarim odakli düsünme ve öz-düzenleme yoluyla ögrenme konularinda gençlerin farkindaliklarini ve bireysel verimliliklerini artiriyor, iletisimde duygusal zeka ile hareket etmelerini saglamayi amaçliyor. Kamp içeriginde atölye egitimlerinin yani sira armut puf sohbetleri, sehir gezisi ve çesitli sosyal aktiviteler de yer aliyor.
Kaynak: İHA