Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatirimlari Inceledi

Dilek Mahallesine yapilan yatirimlari yerinde inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, “Yesilyurt’umuzun yasam kalitesini artirmak ve daha yasanabilir bir kent hüviyetine ulastirmak için var gücümüzle çalisiyoruz" dedi.

Geçit, Dilek Mahallesindeki Yeni Yatirimlari Inceledi
Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekiplerince Dilek Mahallesinin muhtelif bölgelerinde sürdürülen yol açma ve genisletme çalismalarini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, yeni dönemde yapacaklari hizmetler hakkinda bilgilendirmelerde bulundu.

Yesilyurt’u el birligiyle ayaga kaldiracaklarini söyleyen Baskan Geçit, ilçenin kimligine, ruhuna geçmisine deger katacak yatirimlari teker teker gerçege dönüstüreceklerini söyledi.



Dilek Mahallesinin tüm güzelliklerini ön plana çikartacak yatirimlara agirlik verdiklerini sözlerine ekleyen Baskan Geçit, “Yasanilan deprem felaketlerinden sonra ilçemizi daha güzel, daha modern ve daha yasanabilir bir kent hüviyetine ulastirmak amaciyla ekibimizle birlikte sahadayiz ve çalisiyoruz. Tarimsal alanlari ve misafirperver insanlariyla güzel bir mahallemiz olan Dilek mahallemizde vatandaslarimizin yasam kalitesini artirmak için bir yandan yol açma ve genisletme çalismalari yapan ekiplerimiz diger taraftan vatandaslarimizin taleplerine göre hizmet alanlarini genisletiyorlar. Bizlerde ekiplerimizi ziyaret ederek çalismalari yerinde inceledik, mahalle sakinlerimizle sohbet ederek bu bölgeye yapilacak yatirimlar üzerine verimli bir sohbet gerçeklestirdik. Buraya yapilacak yeni projeler ve yatirimlari hep birlikte, dayanisma içerisinde gerçege dönüstürecegiz. Bizleri her zaman oldugu gibi yine samimi bir ortamda misafir ederek desteklerini eksik etmeyen muhtarimiza ve mahalle sakinlerimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA